728x90 AdSpace

Τελευταία Νέα

17 Σεπ 2014

Για 3η συνεχόμενη φορά το Software Freedom Day θα γίνει στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Παράρτημα Καστοριάς

Για 3η συνεχόμενη φορά το Software Freedom Day θα γίνει στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Παράρτημα Καστοριά από το IEEE Student Branch Department of Informatics Engineering, TEI of Western Macedonia και την Linux Team Kastorias στο Ερευνητικό Εργαστήριο Πληροφορικής όπου όποιος επιθυμεί φοιτητής και μη μπορεί να έρθει να ενημερωθεί για το Ελεύθερο Λογισμικό και το Λογισμικό Ανοικτού κώδικα, να δοκιμάσει ζωντανά Λειτουργικά Συστήματα Ανοικτού κώδικα όπως Ubuntu, Fedora, openSUSE, Linux Mint, Kali Linux, Arch Linux και διάφορες εφαρμογές και περιβάλλοντα εργασίας. Επίσης θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό για το Wikipedia, το ΕΛ/ΛΑΚ, Creative Commons όπως και υλικό από τις κοινότητες των Ubuntu, Fedora και openSUSE.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 19/9 στο Ερευνητικό Εργαστήριο Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά από τις 10:00 έως και τις 14:00!



  • Σχόλια
  • Σχόλια από Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για 3η συνεχόμενη φορά το Software Freedom Day θα γίνει στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Παράρτημα Καστοριάς Description: Rating: 5 Reviewed By: admin
Scroll to Top