728x90 AdSpace

Τελευταία Νέα

20 Σεπ 2014

Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου του 2014 πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συναυλία της εκκεντρικής star της pop, Lady Gaga στο ΟΑΚΑ.

«Η Ελλάδα είναι η ωραιότερη χώρα στον κόσμο». Με αυτή τη φράση, η Lady Gaga καλωσόρισε το ελληνικό κοινό στο φαντασμαγορικό της show. «Αν η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας και όλη αυτή η καταπληκτική αρχιτεκτονική σας μπορεί και επιβιώνει, μπορείτε να επιβιώσετε κι εσείς», είπε και αποθεώθηκε.

Μάλιστα, αποκάλυψε την ελληνική της… καταγωγή, λέγοντας ότι, όταν στα 14 της ζήτησε χαρτζιλίκι από τον πατέρα της, αυτός της είπε να βρει δουλειά. Και εκείνη, άρχισε να δουλεύει σε ένα ελληνικό εστιατόριο, στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, το Αιγαίο και σε άλλα δύο στη συνέχεια.Όπως είπε, τα πήγε ιδιαίτερα καλά, καθώς ο ιδιοκτήτης την άφηνε στο πόδι του κάποιες ώρες !
«Είμαι κι εγώ μια από εσάς. Να μην ξεχνάτε να κάνετε όνειρα για να φτάσετε πολύ ψηλά, στα αστέρια».

Αποκάλυψε ακόμα ότι ‎λίγα χρόνια μετά, είχε σχέση και με Έλληνα ομογενή, κατά τη διάρκεια της οποίας έμαθε και λίγα ελληνικά, χωρίς όμως να πει κάτι άλλο εκτός από «ευχαριστώ», «σας αγαπώ» και «έλα ρε!».

Για περίπου δύο ώρες οι Αθηναίοι (και όχι μόνο) που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο παρακολούθησαν αυτό ακριβώς που τους είχαν υποσχεθεί: Μια εκκεντρική και προκλητική παράσταση με πολλά χρώματα, χορό, περούκες και φώτα, ενώ, εκτός από το σόου, μίλησε αρκετές φορές ελληνικά και εμφανίστηκε με μια ελληνική σημαία.

«Σας αγαπώ... Μωράκι... Φιλάκια». Κάπως έτσι και στα ελληνικά η Lady Gaga αποχαιρέτισε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής τους χιλιάδες θαυμαστές της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο φαντασμαγορικά σόου.

Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στη συναυλία της εκκεντρικής star, μεταξύ των οποίων η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Πύρρος Δήμας, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Shaya, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Άννα Πρέλεβιτς, ο Τζώνη Καλημέρης, ο Νίκος Σούλης, η Αννίτα Ναθαναήλ, ο Claydee Lupa, η Πηγή Δεβετζή, η Τάμτα και πολλοί άλλοι.

πηγές: iefimerida.gr  fthis.gr  zarpa.gr























  • Σχόλια
  • Σχόλια από Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα Description: Rating: 5 Reviewed By: admin
Scroll to Top