728x90 AdSpace

Τελευταία Νέα

23 Σεπ 2014

Εντυπώσεις και Βίντεο από τις Παραλίμνιες Εκδηλώσεις των ΕΤΑΚ και ΙΟΚ (Σαβ/κο 20 & 21 Σεπτεμβρίου)


Μπορεί η λίμνη αυτές τις μέρες να βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση που την έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, οι παραλίμνιες εκδηλώσεις όμως που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας αυτό το Σαβατοκύριακο ήταν όλες πετυχημένες και πλαισιωμένες από ανέλπιστα πολύ κόσμο.

Εκτός από τα πρόσωπα των επισκεπτών και τον ήλιο, έλαμψαν και οι τοπικοί σύλλογοι και οι ομάδες εθελοντών με το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΤΑΚ) και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Καστοριάς (ΙΟΚ) να ξεχωρίζουν.

©kastoriaevents.gr
Απίστευτη οργάνωση και ετοιμότητα από το ΕΤΑΚ που 'τα πρόλαβε όλα'. Και στο Run Greece συνέβαλλε . Και μέρος στους αγώνες πήρανε πολλά μέλη του. Και διήμερο ασκήσεων και επιδείξεων πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία.

Ο δε ΙΟΚ (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καστοριάς) πέρασε το μήνυμα καθαρά και 'δυνατά', καλώντας τον κόσμο της Καστοριάς να γνωρίσει τη δικιά του λίμνη. Από υδάτινες δραστηριότητες αναψυχής μέχρι Ολυμπιακά αθλήματα παρουσιάστηκαν από έμπειρους ιστιοπλόους ενώ τα δύο βράδια πραγματοποιήθηκαν συναυλίες από τοπικά συγκροτήματα με καλό ήχο και ακόμα καλύτερη διάθεση.

(σημείωση: συγχαρητήρια στα μέλη του ΙΟΚ που κάθε βράδυ, μετά το τέλος των εκδηλώσεων, παίρναν τις σακούλες και δεν άφηναν ούτε σκουπιδάκι στο συναυλιακό χώρο)

πηγή βίντεο: sentra.com.gr
  • Σχόλια
  • Σχόλια από Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εντυπώσεις και Βίντεο από τις Παραλίμνιες Εκδηλώσεις των ΕΤΑΚ και ΙΟΚ (Σαβ/κο 20 & 21 Σεπτεμβρίου) Description: Rating: 5 Reviewed By: admin
Scroll to Top