728x90 AdSpace

Τελευταία Νέα

18 Σεπ 2014

ΣΕΝΤΡΑ: Λιγότερα ατυχήματα στην Καστοριά και βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς δείχνουν τα στοιχεία της Τροχαίας Καστοριάς

Λιγότερα ατυχήματα στην Καστοριά και βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς δείχνουν τα στοιχεία της Τροχαίας Καστοριάς, που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Τροχαίας, η οποία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Η Έκθεση Τροχαίας πραγματοποιείται και φέτος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης κυκλοφοριακής αγωγής στους πολίτες. Την Έκθεση επισκέπτονται μαθητές των σχολικών μονάδων της Καστοριάς, έτσι ώστε να ενημερωθούν για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τον τρόπο που θα πρέπει να συμπεριφέρονται ως πεζοί, αλλά και ως οδηγοί στη συνέχεια της ζωής τους.

© sentra.com.gr
Σύμφωνα, μάλιστα, με τα στοιχεία της Τροχαίας υπάρχει βελτίωση τα τελευταία χρόνια στην οδική συμπεριφορά οδηγών, πεζών και ποδηλατών, ενώ και τα τροχαία ατυχήματα έχουν μειωθεί σημαντικά.






© sentra.com.gr


Βίντεο: Δημήτρης Τόσκος
  • Σχόλια
  • Σχόλια από Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΕΝΤΡΑ: Λιγότερα ατυχήματα στην Καστοριά και βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς δείχνουν τα στοιχεία της Τροχαίας Καστοριάς Description: Rating: 5 Reviewed By: admin
Scroll to Top