728x90 AdSpace

Τελευταία Νέα

12 Σεπ 2014

Οι U2 χαρίζουν το νέο τους άλμπουμ σε όλον τον πλανήτη

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου i-phone και του i-watch οι μαρκετίστες της Apple είχαν υποσχεθεί και μία έκπληξη. Και την έκαναν. Και ποια είναι η έκπληξη;

Ο νέος δίσκος των U2 χαρίζεται μέσα από το i-tunes, από το οποίο μπορεί ο καθένας να το κατεβάσει δωρεάν. Και όχι προφανώς μόνο στην φτωχή Ελλαδίτσα, αλλά και σε άλλες 118 χώρες, δηλαδή θα μπορούσαν να το κατεβάσουν δωρεάν γύρω στα 500 εκατομμύρια πιθανοί ακροατές! Οι U2 μάλιστα παρόντες παρουσίασαν ζωντανά το κομμάτι «The Miracle (of Joey Ramone)».

Το “Songs Of Innocence” θα διατίθεται έτσι μέχρι τις 13 Οκτωβρίου. Ο Bono μίλησε για την έκπληξη που φύλαγαν οι U2 στο κοινό λέγοντας τα εξής:

“Θέλαμε να κάνουμε ένα πολύ προσωπικό άλμπουμ. Να ξαναθυμηθούμε γιατί φτιάξαμε το συγκρότημα, γιατί θέλαμε να είμαστε σε μια μπάντα.Τις σχέσεις μεταξύ μας, τους φίλους, τους εραστές μας, τις οικογένειές μας.Όλο το άλμπουμ είναι αρχικά ταξίδια.Αρχικά ταξίδια γεωγραφικά, πνευματικά, ερωτικά.Και αυτό ήταν δύσκολο, αλλά εκεί πήγαμε.”

Στο άλμπουμ υπάρχουν αναφορές στους Ramones, στους Clash και μια επιστροφή στο πολιτικό τραγούδι με το “Raised By Wolves” που αφορά μια βομβιστική επίθεση στο Δουβλίνο.

Τα κομμάτια του άλμπουμ είναι τα εξής: 
"The Miracle (of Joey Ramone)’
‘Every Breaking Wave’
‘California (There Is No End To Love)’
‘Song For Someone’
‘Iris (Hold Me Close)’
‘Volcano’
‘Raised By Wolves’
‘Cedarwood Road’
‘Sleep Like A Baby Tonight’
‘This Is Where You Can Read Me Now’
‘Troubles’

* Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την παρουσίαση της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ των U2



  • Σχόλια
  • Σχόλια από Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι U2 χαρίζουν το νέο τους άλμπουμ σε όλον τον πλανήτη Description: Rating: 5 Reviewed By: admin
Scroll to Top