728x90 AdSpace

Τελευταία Νέα

3 Οκτ 2014

Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το προσεχές πενθήμερο (02/10/14 - 06/10/14)

Το προσεχές πενθήμερο (02/10/14 - 06/10/14)_πραγματοποιούνται οι ακόλουθες εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή μας:

Ο  Δήμος Νεστορίου πραγματοποιεί την Παρασκευή 03 Οκτωβρίου και ώρα 10:15 την 1η ημερίδα διάδοσης του έργου <<Διαφοροποίηση του Τουριστικού Προϊόντος : Οικοτουριστικές διαδρομές στη διασυνοριακή περιοχή για την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας <<Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013>>.
Το έργο υλοποιείται από τον Δήμο Νεστορίου, τον Δήμο Κορυτσάς και την Καλλιστώ Περιβαλλοντική Οργάνωση για την άγρια ζωή και τη φύση.

Ο Σύλλογος Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Ν. Καστοριάς το Σάββατο 04 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει την τελετή των αποκαλυπτηρίων των προτομών : 
Α΄ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Β΄ ΣΑΡΑΝΤΗ ΤΣΕΜΑΝΗ
Που τοποθετήθηκαν στον αύλειο χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.
Διάρκεια εκδήλωσης 11:00 με 13:30

Παρουσίαση και ανοικτή συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων της Europa Nostra και του Δήμου Καστοριάς για την προοπτική ανάπτυξης έργων προστασίας και ανάδειξης των ιστορικών περιοχών της πόλης, Απόζαρι και Ντολτσό. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Καστοριάς το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:00, με τη συμμετοχή των αρμόδιων αρχών, φορέων, υπηρεσιών αλλά και των πολιτών της Καστοριάς, 
και κοινό στόχο την εφαρμογή δράσεων για την υλοποίηση το προγράμματος. 

Ημερίδα αφιερωμένη στα μονοπάτια του Γράμμου και του Βοΐου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 11.30.
Η ημερίδα γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την βελτίωση και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης ορεινής περιοχής.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και θα υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων και συζήτησης.
Μετά την ημερίδα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στη μόνιμη έκθεση του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης «Διαδρομές στην Ιστορία>>
μονοπάτια του Γράμμου και του Βοΐου

Τη Δευτέρα 06 Οκτωβρίου Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο 1ο Γυμνάσιο Καστοριάς κατά το ακόλουθο πρόγραμμα :
Ώρα 08:30 Ομιλία με θέμα <<Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι>>
Ώρα 9:15 μέχρι τη λήξη των μαθημάτων κυλιόμενοι αγώνες Αθλοπαιδείας. 

Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκτός Π.Ε. Καστοριας

Η Π.Ε. Γρεβενών και η Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών πραγματοποιούν το Α΄ Συνέδριο Ιστορίας Δυτικής Μακεδονίας ¨Η Δυτική Μακεδονία στους Νεότερους Χρόνους¨ από την Πέμπτη 02 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 05 Οκτωβρίου στην αίθουσα <<Πέτρος Σούλής>>, Π.Ε. Γρεβενών. 
  • Σχόλια
  • Σχόλια από Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το προσεχές πενθήμερο (02/10/14 - 06/10/14) Description: Rating: 5 Reviewed By: admin
Scroll to Top